Tanja Savić u problemu – Ne zna kako bi sinovima rekla za trudnoću: “Ne mogu da im priređujem stresove”

Region

Folk pevačica Tanja Savić je nakon mnogo turbulencija i trauma u porodičnom životu pronašla sreću pored deceniju mlađeg pilota Muhameda Bešića, ali uprkos tome što uživa u vezi koju planira i da kruniše brakom, ona na proširenje porodice još uvek nije spremna.

Problem je što njen partner koji ima 27 godina, ne želi dugo da čeka jer mu je vreme da se ostvari u ulozi oca, a s druge strane sinovi Tanje Savić su najvažniji i pevačica strahuje kako će oni reagovati na njenu novu trudnoću.

“Tanji je trenutno najbitnije da njena deca na pravi način prihvate i upoznaju Muhameda. Ipak su oni dečaci, otac im živi na drugom kontinentu i treba im vreme da prihvate da je majka pored nekog muškarca. Zato Tanja smatra da je za bebu rano, iako je u ljubav sa Mukijem sigurna, u suprotnom ga ne bi ni predstavila javnosti. Planiraju oni zajedničku budućnost, pa i proširenje porodice, ali ne slažu se kada će to biti. Muhamed često kaže kako bi želeo da što pre postane otac i da mu Tanja rodi jednu bebicu, ali ona neće ni da čuje za to sada”, kaže za Svet izvor blizak pevačici.

“Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređujem neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se deci priđe i u pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu”, objasnila je Tanja Savić.

Izvor: svet-scandal.rs