Danas puni arene i mlati milione, a u Zvezdama Granda je prvo doživela debakl: Ovako se Prija vratila u takmičenje, a evo šta su njeni roditelji sve žrtvovali

Uncategorized

Neviđen uspeh.

Pevačica Aleksandra Prijović nakon tri spektalularna koncerta u Areni nastavlja da niže uspehe i u regionu, sa četiri rasprodate zagrebačke Arene, zakazanom petom, ali i tri planirana koncerta u Bosni i Hercegovini. Mnogi su ovoliki uspeh Prijovićke očekivali, dok drugima ono što trenutno postiže predstavlja svojevrsni fenomen na muzičkoj sceni.

Da je još u njenim ranim godinama bilo očigledno da će postići velike stvari znao je i Saša Popović, ali mu je bilo potrebno vreme za to.

Naime, kada je Aleksandra Prijović tek počinjala da radi na svojoj karijeri odlučila je da se prijavi za takmičenje „Zvezde Granda“ Tada je imala samo 14 godina, ali je njen talenat već bio uočljiv. Njene ambicije su bile velike, ali nije sve išlo po planu, te je Prijovićka posle nekoliko nastupa ispala iz takmičenja.

Beograd 24. oktobar 2022. Zvezde Granda snimanje dolazak clanova zirija Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsećajući se tog perioda, Saša Popović je nedavno istakao da je odmah znao da će Aleksandra biti zvezda.

„Prvo da kažem Aleksandra Prijović je zaista čudo. Nju sam upoznao 2011. godine na audiciji u Subotici, čim je zapevala ja sam video da je ona zaista ekstra narodnjak i da malo takvih pevačica ima. Ona se takmičila u sezoni 2011/12 i u nekom trenutku je ispala, tada su gledaoci odlučivali isključivo ko ide dalje“, rekao je Popović za „Grand“ i dodao:

„Onda smo je zvali da učestvuje u baražu za novu sezonu. U baražu je razvalila, tada su se ona i Andreana Čekić vratile u takmičenje. Posle toga je sve sada već istorija.“

I sama Prijovićka je svojevremeno govorila o ovom periodu kada je njena karijera bila na prekretnici.

„Svako snimanje emisije sam provodila sa mamom. U Beograd sam dolazila sa njom, a dolazili su i baka, deka i tata. Ispadanje sam jedva podnela. Mnogo sam bila ljuta i nisam htela više da se takmičim. Onda me je Saša Popović nazvao i rekao da moram da dođem u baraž. Došla sam, prošla dalje i osvojila sam četvrto mesto“, prisetila se pevačica u emisiji „Balkanskom ulicom“ 2019. godine.

Aleksandra je ovom prilikom otkrila i da je njena majka bila ljuta u tom periodu.

„Ona je radila u jednom noćnom klubu svaki vikend, a ja sam imala snimanja petkom i subotom, tako da smo dva dana morale da dolazimo u Beograd. Ona je ostavila taj svoj posao da bi dolazila sa mnom stalno. Baka, deka i tata su čak dovozili autobuse sa navijačima i tako godinu dana. I onda ja ispadnem. Onda nikome više nije bilo ni do čega.“

Ipak, stvari su krenule na bolje, te je Prijovićka nakon uspeha u „Zvezdama Granda“ počela da snima pesme i albume, a ovih dana beleži nezapamćen uspeh.

„Ona je zasita vrhunski pevač i ja sam znao da će do ovoga da dođe, samo je bilo pitanje vremena. Mnogi pevači i ljudi su govorili kako zvezde ‘Granda’ nisu nikada napravile neki veliki koncert, ali da bi neko nešto uradio, potrebno je pet, šest, deset godina da prođe. Da snimite, tri, četiri albuma, da imate nekoliko hitova. Aleksandra ima dvadeset takvih pesama“, zaključio je Saša Popović za „Grand“.

nova.rs