Mahira Ahmiš: Suprug Me Podržava, Bodri I On Mi Zapravo Govori Kako I Šta Da Uradim (Video

Zanimljivosti

Mahira Ahmiš: Suprug me podržava, bodri i on mi zapravo govori kako i šta da uradim (Video)

Mahira Ahmiš, ime koje je postalo sinonim za nevjerojatnu hrabrost i predanost, ona je simbol snage i odlučnosti, osoba čija je priča dirnula srca ne samo u regiji već i širom svijeta.

Njena priča nije obična ljubavna priča. To je priča o hrabrosti, žrtvi i borbi koja je nadmašila granice običnog ljudskog poimanja.

Mahira je stupila u brak s muškarcem kojeg je voljela iznad svega, ali koji se razbolio i ostao nepokretan.

Njihova bračna zajednica bila je ispunjena ljubavlju, podrškom i snagom volje koja je bila iznad svih izazova koje je život stavljao pred njih.

Gdje god da je koračala, Mahira je nosila svoju hrabrost kao zastavu, inspirirajući ljude oko sebe da se bore za ono što je ispravno.

Njena nevjerovatna snaga nije prošla nezapaženo. Ljudi su je s divljenjem gledali, njena priča postala je nadahnuće za mnoge, potičući ih da se bore za svoje voljene i za sebe.

Njen suprug Esed preminuo je prošle godine u martu, a ona se godinu i po poslije udala za Saladina Hajdarpašića koji je ispunio sva njena očekivanja.

U razgovoru za web portal senzacija.ba, Mahira je otkrila da je bila svjesna da će njena ponovna udaja izazvati bum, ali nije predvidjela da će njen korak u bračne vode izazvati biti problem.

(eks.ba)