Ova lepotica je nova devojka Ristovskog: Posećuje luks destinacije, grmi u bikiniju, a završila je psihologiju

Region

Sudeći po njenom Instagram profilu, Anica voli da putuje i uživa u prirodi, a kako je na jednoj objavi istakla, Italija je zemlja koju malo voli, malo ne voli

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa nekoliko decenija mlađom glumicom Anicom Lazić, što je potvrdio za Telegraf.

Anica je sa Lazarom glumila u filmu “Drim Tim”, a sada i u seriji “Popadija”. Glumila je i u “Psihosocijal” filmu, nagrađivanom ostvarenju Strahinje Savića, a na njenom sajtu stoji i da je završila psihologiju u Italiji, na Univerzitetu u Padovi.

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

– Zemlja koju malo volim, malo ne volim. U kojoj sam završila fakultet, upoznala najbolju drugaricu i koja je večiti izvor lepote i umetnosti. Italija i večni grad Rim – napisala je u okviru jedne od objava ona.

Podsetimo, Lazar Ristovski nedavno se razveo od supruge Danica nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

(Telegraf.rs)