“ODVRATNE STE” Fitnes bliznakinje udomile psa, pa ga ODVELE U AZIL: “Ološi, iz kreveta ste ga ostavile u kavezu”

Region

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnev javnosti kada su juče objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil.

Naime, one su prvo na svom Tik Tok nalogu objavile snimak na kom su objasnile zbog čega više ne mogu da se brinu o psu, a snimak je potom naišao na osudu mnogih.

@fitness.bliznakinje

Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu.🫶 Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas.🥹 Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom. Takvo mesto smo našle, a to je u Srbobran kod predivnog @Animal rescue Nikola koji trenutno ima preko 100 životinja koje je spasao i o kojima se brine.😍🤝 On je napravio azil sa predivnim uslovima, ma ni nalik azilima u Srbiji, pre bismo ga nazvale ✨️RAJ ZA ŽIVOTINJE✨️ No, Nikoli je pomoć UVEK dobrodošla!😊 Možete mu pomoći tako što ćete otići kod njega u Srbobran i doneti hranu i ostale stvari za pse, ali i materijal potreban za dalju izgradnju.🤌 Takođe, možete i poslati novac💰 (bilo koju sumu, sve znači) na račun: Nikola Stojković, 340-0000032534624-77 erste bank Srbobran Nikola, ovim putem ti se zahvaljujemo za svaki život koji si spasio kao i što si primio da Beki bude deo tvoje priče.🍀 Od nas ćeš zauvek imati podršku i pomoć jer je to najmanje što možemo učiniti za vas!❤️ Beki, zauvek te vole i čuvaju tvoje seka Joja i seka Nata🥹🐶👯‍♀️

♬ Emotional – Bang Nono

Naime, one su istakle da ne mogu više da brinu o njemu zbog poslovnih obaveza koje imaju.

– Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – napisale su između ostalog fitnes bliznakinje, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

Ovaj njihov potez navukao je gnev mnogih javnih ličnosti, među kojima su sestre, Lea i Sara Stanković koje su se odmah oglasile na mrežama.

“OLOŠI, IZ KREVETA STE GA OSTAVILE U KAVEZU”
Lea i Sara Stanković se pobesnele kada su videle šta su fitnes bliznakinje uradile, a kako kažu, ovaj njihov potez je za svaku osudu.

– Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živeo sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo “posla” koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je verovalo. Sram da vas bude ceo život – napisala je Lea, a onda se oglasila i Sara.

“Veganke” dve sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu ceo internet. Vi “zbog posla” ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom – napisala je Sara i dodala:

– Bilo mi vas je žao, ali sada ste pokazale svoja lica, sramite se – zaključila je Sara Stanković.

blic.rs