Da li bi Aleksandra Prijović mogla da prešiša Cecinu slavu: Evo šta na ovo kaže Mirko Kodić, čovek koji je otkrio i lansirao Svetlanu Veličković

Showbizz

Da li će Prija nadmašiti Cecinu slavu?

Jedan od najpoznatijih harmonikaša na prostorima bivše Jugoslavije, Mirko Kodiċ, gostovao je u poslednjem izdanju emisije „Ispovest“.

Ovaj poznati harminkaš je upoznao Svetlanu Ražnatović tokom njegovog nastupa u jednoj kafani u Crnoj Gori. Ona je tada imala 16 godina, a Mirko joj je ponudio da dođe kod nje kući kako bi napravili pesmu za nju.

Oni su tada izdali pliču od osam pesama, među kojima su se nalazile numere „Cvetak zanovetak“, „Lepotan“, i ostale.

Kodić je Cecu prijavio za festival Ilidža u Sarajevu, a ona je te godine odnela pobedu prema glasovima publike, sa pesmom Cvetak zanovetak.

U našoj emisiji pitali smo Kodića da li će Aleksandra Prijović, koja trenutno puni Arene širom regiona, nadmašiti uspeh Cece Ražnatović?

30, September, 2023, Belgrade -Aleksandra Prijovic’s third concert in Stark Arena as part of the regional tour “From East to West”. Aleksandra Prijovic (Aleksandra Zivojinovic). Photo: Antonio Ahel/ATAImages
30, septembar, 2023, Beograd – Treci koncert Aleksandre Prijovic u Stark Areni u sklopu regionalne turneje “Od istoka do zapada”. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„To je jako teško pitanje. Ceca je napravila karijeru posle mene. Aleksandra Prijović je trenutno najpopularnija, mnogo lepo peva, a da li će ugroziti Cecu? Ne, jedino može da bude Aleksandra Prijović, a Ceca ostaje Ceca. Aleksandra je i sada veliko ime jer dobro peva, ima nešto svoje. Ona je pronašla svoje mesto, ne kopira Cecu, a to je jako bitno“, rekao nam je Kodić.

nova.rs