“DA JOJ NIJE BILO ARKANA, OSTALA BI POD ŠATOROM” JK ne prekida rat s Cecom: Pomogla je Futi da mi OBRIŠE Jutjub kanal

Showbizz

Višedecenijski rat između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović ne prestaje. Nekada dođe do zatišja, koje kratko traje, pa je tako bilo i sada. Nakon što je Ceca spustila JK na koncertu Aleksandre Prijović, a ona joj odgovorila, ćutanje je trajalo nekoliko dana.

Danas se JK opet oglasila i na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) objavila otvoreno pismo u kojem joj je Ceca glavni lik.

– Poređenje u bilo kom smislu sa osuđenim kriminalcem za mene je uvreda. Da nije bilo Arkana, Legija, klanova (i plaćenih medija) da sklanja i satanizuje pevačice, ova bi ostala pod nekim šatorom. Kada je reč o muzici, koncertima, stilu, konceptu, performansu itd. mi dodirne tačke nemamo. Umesto da sam se bavila mojom profesijom, ja sam decenijama gubila energiju na ratovanje sa ženom koja mi je iz puke zavisti, mržnje i bolesne opsesije učinila mnogo zla perfidno koristeći tada moć i uticaj u medijima da me prikazuje u negativnom svetlu do te mere i tako dugo da su te laži postale domaći steteotip i opšte prihvaćeni manir – napisala je Jelena, pa dodala:

– Da, danas je postala nebitna i pojam za sprdnju novih generacija, ali sam ja izdržala skoro 3 decenije velike nepravde zbog ove nesrećnice koja je čak i svoju decu zadojila mržnjom protiv mene. Moja deca ne znaju ko je ona. Poslednje što je uradila jeste da je uz pomoć ološa koji je skrinšotovao video poziv lično dostavljala moje slike medijima i lično pomogla Futi Raduloviću da se pred izlazak albuma “ALFA I OMEGA” bespravno izbriše moj Jutjub kanal, zatim “Zvezde Granda” itd. Gde je kraj zlu i mržnji ove bolesne žene? Njoj ni unuci nisu bitni koliko želja da meni učini zlo. P.S. (naravno, sada kada su se karte drugačije promešale, imam mogućnost da joj se u***** u život, ali meni je zabijanje noža u leža umirućim neprijateljima ispod časti. Dovoljan je samo jedan pogled na nju da svima bude jasno kako karma ipak radi) – objavila je Karleuša.

Kurir