Obitelj posjetila Marka Bakovića: ‘Sjeća se svega. Morali smo mu reći za Antonelu…’

Svijet

“On je u svjesnom stanju. Razgovarali smo s njim. Sjeća se nesreće”

Obitelj Marka Bakovića napustila je bolnicu s teškim srcem. Jučer su posjetili stradaloga mladića (24) u bolnici Mirano, nedaleko od Venecije. Kroz tugu i bol, uspjeli su kratko progovoriti za 24 sata.

“Ne znam što da vam kažemo. Rečeno je i nama da mu je stanje stabilno. On je u svjesnom stanju. Razgovarali smo s njim. Sjeća se nesreće”, kratko su rekli shrvani roditelji. Zamolili su novinare i za razumijevanje.

Kako su dodali, posjetili su ga i prekjučer, ali tek jučer su mu, teška srca, rekli da je njegova voljena supruga Antonela u stravičnoj nesreći izgubila život. S njim su ostali nekoliko sati.

“Gdje mi je supruga?”, upitao je medicinsku sestru. Ona je zadrhtala jer zna tužnu istinu. Savjetovala mu je da odmara, ali on joj je ponovio: “Želim vidjeti svoju ženu”, piše Repubblica.

Zbog osjetljivosti cijele situacije te zaštite pacijenta, talijanski liječnici nisu bili voljni davati nikakve izjave.

Podsjetimo, mladi par iz Splita bio je u Veneciji na bračnom putovanju. Vjenčali su se prošli mjesec, a Antonela je bila i trudna.

Do teške nesreće došlo je u utorak navečer kad je vozač autobusa, iz još neutvrđenih razloga, udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, pri čemu se autobus prevrnuo i s visine od desetak metara pao na krov na donju cestu. Autobus se potom zapalio.

novizivot.net