OVA ŽENA JE NEVJEROVATNA Aleksandra Prijović najavila i 3. koncert u Zagrebu, samo 2 mega zvijezde su ovo uspjele prije nje (FOTO)

Region

Velika muzička zvijezda Aleksandra Prijović (28) odrđala je prošle nedjelje tri jako uspješna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

Sada je objavila da će i u Zagrebu imati tri koncerta, nakon što su prvobitno najavljena dva, 1. i 2. decembra ove godine. Novi datum je 3. decembar.

– A sada i zvanično, sa velikim ponosom otvaramo treći koncert u Areni Zagreb! Hvala vam do neba, volim vas i jedva čekam! – napisala je Aleksandra na društvenim mrežama.

Aleksandra je, inače, jedini izvođač kojem je ovo pošlo za rukom. Prije nje su zagrebačku Arenu tri puta dosad punili samo Zdravko Čolić i Dino Merlin.

– Ovo je bila noć u kojoj sam željela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htjela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osjećala. Meni je došlo da plačem cijelu noć od neke nevjerovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra tada, pa dodala:

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vrijeme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako treba, a kada su svi počeli da pjevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sljedećem momentu sam vidjela mog sina. Onda sam se obratila publici, sjetila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovdje držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i djedu sam posvetila pjesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvijek kada su baka i djed gledali taj spot plakali, onda sam ih vidjela srećne, uplakane, tad mi je srce stalo, piše Blic.

U toku oktobra Aleksandra će pjevati u sarajevskoj Zetri, pa potom slijede tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a onda i tuzlanska Dvorana Majdan.

srpskainfo.com