DETALJI INCIDENTA ISPRED BINGA: “AMIRA UDARALA MLADIĆA, BRAT BRANIO BRATA”

Region

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako je Amira prezentovala medijima, mlada majka pretučena je od strane dojice muškaraca

Kako saznajemo, Amira je prva nasrnula na mladića zbog reda na kasi u TC Bingo. Amira je iz čista mira nasrnula na 14-godišnjeg mladića. Nakon što mu je udarila šamar, mladić se povukao. Ona je ostavila korpu na kasi, i otišla dalje kupovati stvari koje je zaboravila a dječak je prošao da platit sok jer je imao samo jednu namirnicu.

Amira nije bila sama, bila je sa svojom majkom. Njih dvoje su opet krenule napadat tog dječaka, i majka i Amira. I u tom trenutku je naišao njegov stariji brat (20), koji je pokušao odbraniti brata. Majka i Amira udarale su i nogama starije brata i tu su dobile šaku u lice.

Samoprozvana žrtva nasilja je došla u market samo iz jednog razloga, da napravi problem jer očigledno živi od odšteta. Brat je branio brata što bi i svako uradio.

Amira je otišla toliko daleko da je postavila slike iz nekih prijašnjih tuča u kojima ju je neko ranije udarao. Sve je iscenirala. To je prava istina ” – rekao je svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika.

Amira Bektić odnosno djevojački Husarkić je najmlađa osoba koja je boravila u ženskom zatvoru u Tuzli zbog pokušaja ubistva koje se desilo 2017-te godine kada je osuđena je zajedno sa 38-godišnjim Damirom Mujačićem iz Tuzle zato što su 22. jula 2017. uvečer na jezeru Kop, u tuzlanskom naselju Šićki Brod, čamcem došli do obale i nakon svađe i tuče s nekoliko osoba koje su tu zatekli upotrijebili noževe.

Najmlađa osuđenica u zatvoru ima tek 20 godina, a već je osuđena zbog pokušaja ubistva. Jednom muškarcu su zadali udarce i nanijeli ubodne rane u leđa i stomak, te ga ostavili da leži na zemlji. Drugom muškarcu su zadali udarce po desnom ramenu i vratu.

“U petak su me napala dvojica, meni nepoznata muškaraca u Bingu zbog reda na kasi i sačekali me vani i istikli me pred djecom. Vaše je samo da me podržite da mogu osobe biti uhapšene jer policija u Živinicama nije uradila ništa, samo je uzela izjave i pustila ih a mene su “nagradili” neformisanom facom.

Neću se oglašavati jer želim da ih tužim sve. Moj advokat će to završavati.

Vjerujte mi žene moje, izborit ću se za ovo. Odgovarat će za ovo što su me tukli pred bebom i mojoj djevojčicom od dvije godine.

Nažalost moj muž nije tu, tako da mi ne može pomoći. I najgore od svega govore ispred Binga kako su me “samo” tri puda uradili” – izjavila je Amira Bektić piše portal CrnaHronika.

crna hronika.info