Lidija se 43 dana takmiči u ležanju u Crnoj Gori: ‘Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem’

Region

U Crnoj Gori već 43 dana traje takmičenje u ležanju za nagradu od 1.000 eura, a u borbi za prvo mjesto ostale su još tri osobe od 21 koliko se prijavilo. Jedna od njih je Lidija Marković, koja ima 23 godine i dolazi iz Nikšića. Kako kaže, osjeća se “

“Nije naporno uopšte. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovdje sam došla da odmaram i stvarno uživam. Sinoć smo poslije ponoći proslavili hiljadu sati. Počeo je 43. dan. Ne osjećam da toliko ležim. Ja nemam konkurenciju”, rekla je Lidija za Jutro na Prvoj i otkrila kakva su pravila ovog takmičenja:

Sve je dozvoljeno, samo moramo da ležimo. Na osam sati ustanemo, imamo pauzu 15 minuta. Prvu pauzu u 10 ujutru koristim za tuširanje, drugu u 18 sati koristim za pranje kose, a onda se vraćam u krevet da sušim kosu. Sve uspijem ležeći. Pauzu poslije ponoći iskoristim za treniranje. Tada koristim priliku da što više trčim”, rekla je Lidija kojoj je porodica nudila 1.000 eura da odustane.

Već tri godine sam čekala ovo takmičenje, svaki put saznam kad se završi. Baš mi bude krivo, a ove godine sam odlučila da ih pratim svaki dan, znala da se održava krajem leta. Mislim da sam prva poslala poruku. Porodica mi je bila najveća podrška, ali sad već brinu za moje zdravlje i mole me da odustanem”, rekla je Lidija.

face.ba