KOJA JE TAJNA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Okupila preko 50.000 ljudi, jedina je pevačica sa TRI PUNE ARENE, a ima samo 28 godina

Region

Muzička zvezda Aleksandra Prijović prethodna tri dana održala je velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi, ispunivši svako mesto koje je bilo u prodaji za sva tri datuma.

Iako ima samo tri studijska albuma, postala je jedina pevačica koja je zaredom tri puta napunila Arenu.

Aleksandra Prijović je prošle nedelje napunila 28 godina, a za njom je mnoštvo hitova, koji se pevaju na svim veseljima u regionu, poput numera “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Za nas kasno je”, “Senke”, “Dam dam dam”, “Psiho”, “Dođi sebi” i drugih.

Sve je počelo od Zvezda Granda
Ona je dospela u žižu interesovanja javnosti kada je pre više od deceniju učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gde je skrenula pažnju na sebe vanserijskim glasom, pa su njen talenat hvalili gotovo svi čuveni pevači, od Šabana Šaulića, preko Svetlane Cece Ražnatović, do Snežane Đurišić.

Samo na Jutjubu ima čitav niz pesama koje prelaze cifru od 50 miliona pregleda, a u više navrata je isticala da non-stop radi na sebi, ulaže mnogo u pesme i spotove, te da već godinama ima jasan plan za karijeru.

Majka kao najveća podrška
Aleksandra je često pričala u javnosti koliko je vezana za majku Borku, te koliko joj je pomogla na početku karijere.

– Prvo se moja majka bavila pevanjem, zatim moji ujaci, pa onda ja – kazala je jednom prilikom Borka.

Kad me pitaju da li sam ponosna na ćerku, kažem da jesam, sve sam to prihvatila kao potpuno normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi – dodala je bila Aleksandrina majka.

Skandali je ne zanimaju
Aleksandra je poznata kao osoba bez skandala, a njene izjave da se uvek raduje tuđoj sreći, te činjenica da su sve njene kolege pričale kako ona nema ni trunku sujete, jasan su pokazatelj kako su je roditelji usmerili i kako vodi život.

Sve svoje slobodno vreme provodi sa najbližima – suprugom Filipom Živojinovićem, sinom Aleksandrom, roditeljima i prijateljima, a kad nije pred reflektorima retko kad je na štiklama i u glamuroznim haljinama, pa je gotovo uvek u patikama, u prirodnom izdanju, bez mejk-apa.

Aleksandra nikad nije krila da ozbiljno pristupa karijeri, te da jako vodi računa o izboru pesama i saradnika. Od kad je upoznala sadašnjeg supruga Filipa, i on je uzeo učešće u njenoj karijeri, pa zajedno rade na numerama i svemu drugom što je prati.

– Filipe, hvala ti! Ja znam i nikad nisam krila da je ovo naš uspeh i da ne bih bila ovde gde jesam da nije tebe! – kazala je Aleksandra sinoć, na samom kraju trećeg koncerta.

Uspesi o kojima sanjaju njene kolege

Aleksandra već dugo važi za jednu od najtraženijih pevačica u državi i zemljama u okruženju. Posle prvog koncerta u Areni, nije krila uzbuđenje.

– Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra tada, pa dodala:

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

– Nisam mogla da verujem da mi se san ostvario dok nisam videla u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo dosta kolega. Uvek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška. Trudim se da budem dobra. Nikada nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pesme su mi bile prioritet. Sebi nikada nisam dovoljno dobra. Filip mi je poslao buket cveća i pismo. Kada sam pročitala, rasplakala sam se. Posle toga sam morala da se saberem i nastavim sa spremanjem – istakla je ona.

Na beogradskim Arenama se ne zaustavlja
Aleksandra već ima zakazano mnogo drugih koncerata u okviru turneje “Od istoka do zapada”, koju je simbolično započela istočno, u Beogradu, pa ide zapadnije, u susedne zemlje.

U toku oktobra će pevati u sarajevskoj Zetri, pa slede dva koncerta u zagrebačkoj Areni, a potom i tuzlanska Dvorana Majdan.

blic.rs