Dijete s Downovim sindromom koje je ljudima ukralo srca svojim osmijehom, obasipa se ugovorima o modeliranju

Zanimljivosti

Connie-Rose Seabourne rođena je s Downovim sindromom, ali ovo stanje nije spriječilo dijete da živi uspješan život. Zapravo, djevojka sada ima posao iz snova i stvara valove u manekenskoj industriji. Njezina mama uvijek je spominjala kako je lijep njezin osmijeh i jednog dana odvela je Connie-Rose u agenciju za modele. Pokazalo se da je to bila cool odluka, jer je djevojka sada osvojila milijune srca i njezina priča nadahnjuje mnoge ljude.

Connie-Rose debitirala je kao model kada je imala samo 2 godine.

Connie-Rose Seabourne dolazi iz Morleya, blizu Leedsa. Djevojčica je privukla pažnju mnogih ljudi nakon što je njezina majka Julie Britton poslala fotografije svoje kćeri manekenskim agencijama. Budući da je imala samo 23 mjeseca, Connie je 2015. pobijedila u dvije manekenske kampanje.

Za ponosnu mamu to je bio ogroman znak da invaliditet njezina djeteta “ne definira tko je ona”. Julie je bila nevjerojatno ponosna na svoju nevjerojatnu kćer koja je čak bila predložena za komercijalne reklame u velikim trgovinama i na TV-u.

Roditelji Connie-Rose imaju vrlo pristojan stav prema stanju svoje kćeri.

Connie-Rose je rođena dva mjeseca prerano. Djevojčici je dijagnosticiran Downov sindrom tek kad je napunila dva tjedna. Bebina dijagnoza nije bila prepreka roditeljima Connie-Rose da je vole čak i više nego što su mogli.

Njezina mama Julie rekla je: “Procijenjeno je da imam veći rizik od rođenja djeteta s Downovim sindromom dok sam bila trudna i mogla sam imati dijagnostički test kako bih to saznala, ali nisam ga htjela jer to jednostavno nije bio problem. Uopće nam nije smetalo.”

Julie dodaje: “Imamo prijatelje čijoj je djeci dijagnosticiran Downov sindrom i imali su samo pozitivna iskustva djece s dijagnozom. Toliko je podrške da to nije problem. To je samo još jedna mala beba koju treba voljeti.”

Sada djevojka osvaja ovaj svijet i napreduje u svom životu.

Sada djevojka osvaja ovaj svijet i napreduje u svom životu.

Connie-Rose sada ima gotovo 9 godina, a mala dama je već postigla mnogo. Ona je prekrasan mini model i njezina manekenska karijera nastavlja cvjetati. Osim toga, kako je sada odrasla, djevojka je žestoki zagovornik zajednice Downovog sindroma.

Connie-Rose pojavila se u viralnim videozapisima koji su privukli više od 500 milijuna pregleda, a ona se ne zaustavlja na putu do zvijezda, a kasnije se pojavila u kampanji “Down for Disney”

Mala Connie nema namjeru prestati osvajati svijet u skorije vrijeme. Njezina mama Julie kaže da obožava manekenstvo. Djevojka je bila model za Peekaboo, Lacaka, Kiddiewinks, A Special Face, i sudjelovala je u mnogo različitih kampanja. Također je potpisana za mainstream agencije.

cinjenice.ba