(FOTO) PORODILA SE ŽENA MIKIJA ĐURIČIĆA Dobio sina od 5 kilograma, a evo koje ime je izabrao za naslednika: “Celog su me pocepali”

Region

Miki Đuričić danas je dobio sin Arsenija, a slavlje u njegovom domu već je počelo.

Jedan od gostiju u njegovom domu bio je pevač Mikica Bojanić sa kojim proslavlja rođenje naslednika kojem je dao staro srpsko ime.

– Zdrav, prav, 5 kilograma težak, 57 centimentara dugačak. Nazvali smo ga Arsenije. Super smo, slavimo, celog su me pocepali – izjavljuje Miki za “Blic”.

Podsetimo, Miki je nedavno otkrio za “Blic” da će mu se sin zvati Arsenije.

– Uskoro treba supruga da mi se porodi i to će morati dve nedelje ranije, jer je Arsenije veliki i napredan. Sve nam se vrti oko toga. Pripremamo se. Dunja jedva čeka da se rodi. Moja svakodnevnica je sada drugačija. Obaveza mi je da danas skuvam ručak, spremim večeru, ako treba. Supruga to ne može, jer je beba velika. I inače je žena trudna. Dunja i ja sredimo kuću, iako ona razbaca po nekoliko puta sve što složim. Imam kokoškice, pa onda budem i sa njima. Pričuvam dete, s obzirom na to da supruga mora da odmara. Gledamo TV projekte, polako učimo i pesmice. Uglavnom imam obaveze oko deteta i supruge – istakao je nedavno Miki Đuričić.

Inače, Mikiju se vratio staru zdravstveni problem, objavio je fotku koja je otkrila istinu.

blic.rs