OVAKO SKUPO SE NE OBLAČE NI U KRALJEVSKIM PORODICAMA! Samo Detalj Na Anastasiji Ražnatović Košta 340.000 Dinara, Postoje I DOKAZI

Showbizz

OVAKO SKUPO SE NE OBLAČE NI U KRALJEVSKIM PORODICAMA! Samo detalj na Anastasiji Ražnatović košta 340.000 dinara, postoje i DOKAZI

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović Gudelj do nedavno je boravila u Srbiji, a sada je ponovo spakovala kofere i krenula na put. Naime, Anatstaija je podelila sliku sa aerodroma u Švajcarskoj, te se može videti kako nestrpljivo čeka pored kofera.

Ipak, mnogi su zapazili da je gospođa Gudelj pored sebe imala bež torbu marke Dior sa kojom je uparila i autfit, pa je sve bilo u istim neutralnim tonovima. Ipak ova prepoznatljiva torba je san mnogih žena, međutim, kako je nikada nema na stanju, Anastasija je svoju obezbedila na vreme i to za 340.000 dinara.

Takođe, mlada zvezda je i ovaj put bila u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a u komentarima mnogi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala, te joj brak i te kako prija.

Kurir.rs / Telegraf