Milić Vukašinović iz bolnice: Samo se Aco Pejović javio da pomogne, a nikada se nismo ni sreli!

Region

Nedavno se naširoko pričalo o Aci Pejoviću i njegovom gestu jer je prije nekoliko godina uplatio novac za liječenje djevojčice, te ga ona iznenadila dolaskom na njegov koncert, a o kakvoj veličini od pjevača i ljudskoj gromadi se radi pokazuje i najnoviji primjer.

Naime, Milić Vukašinović u beogradskoj bolnici bije životnu bitku zbog brojnih zdravstvenih komplikacija. On je hospitalizovan zbog problema sa srcem, a u pomoć na iznenađenje samog muzičara je pritekao Aco Pejović.

Milić Vukašinović se oglasio te otkrio da mu je pomoć finansijsku i bilo koje druge vrste ponudio jedino pjevač Aco Pejović, mada se nikad nisu sreli.

– Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski sistem vrijednosti uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje.

Taj čovjek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana zove slobodno u bilo koje doba za sve u vezi mene i mog liječenja, što je Suzana i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović – naveo je roker.

Ekskluziva.ba