Lana Jurčević o teškom periodu: ‘Stvari više nisu iste, moj život nije isti. Tjednima sam šutjela’

Region

Pjevačica se krajem kolovoza oglasila se iz bolnice, i to o problemima u trudnoći. Sada je progovorila o tome kako se nosila s teškim trenucima i kako su reagirale druge žene na njenu objavu

Pjevačica Lana Jurčević (38) na Instagramu se oglasila o objavi u kojoj je, krajem kolovoza, otvorila dušu o teškom periodu. Lana je tada napisala kako je “primila više od 70 doza antibiotika u 40 dana u bolnici” tijekom trudnoće.

Sada se oglasila i o komentarima koje je dobila u posljednjih nekoliko dana.

Kad mi netko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ISHOD? Ja ga negdje u sebi osjećam, intuicija mi to govori, a na kraju, bit će kako bude… – napisala je i dodala kako joj je u zadnjih nekoliko dana “stiglo tisuće poruka od žena” te se zahvalila svima koji su s njome podijelili svoju intimu i pružili joj podršku. Objavila je i poruke podrške koje je dobivala, kao i ispovijesti žena koje su, kao i ona, prolazile kroz teške trenutke tijekom trudnoće.

‘Sjedila’ sam danima po nekoliko sati u inboxu, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovarala sam im. To je najmanje što mogu sada napraviti. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog… i počnem pisati neke stvari koje možda nisu za sve ovdje, pa ni za Instagram… Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti.. Ja nisam ista, moj život nije isti. Neke nove ceste i raskrižja se stvaraju. A neka zatvaraju – poručila je pjevačica.

– Prvih tjedana sam samo šutjela dok sam pokušavala shvatiti što se događa, a kako je vrijeme odmicalo, par puta kad sam ostala sama u sobi, morala sam pjevati da se ‘očistim’… postoje te neke pjesme koje baš jako volim i koje me rehabilitiraju. Nisam imala pojma da me netko čuje, ali kad sam dobila ovu prvu poruku, shvatim ispočetka koliko mi muzika znači. Nadam se da i vi mame imate nešto što volite i što vas smiruje ili ispunjava, kad zagusti – zaključila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

24sata