Uhvatili smo Staniju pred beg u Ameriku! Evo ko ju je dovezao na aerodrom i šta joj je Asmin obećao

Region

Starleta Stanija Dobrojević juče je raskinula vezu sa milionerom Asminom Durdžićem, nakon što je videla njegovu prepisku sa bivšom partnerkom.

Ovih dana spekulisalo se da je Asmin u braku sa Aneli Ahmić, novom učesnicom “Elite”, što je zateklo i samu Staniju, pa je odlučila da ponovo “pobegne” za Ameriku.

Danas smo je u po podnevnim časovima zatekli na aerodromu Nikola Tesla, pre nego što je napustila Srbiju, pa smo je pitali šta se dešavalo sinoć nakon emisije “Ami G šou” i kako se sada oseća.

Kako smo se uverili, nju je na aerodrom dovezla majka, a od Asmina nije bilo ni traga ni glasa.

– Zakasniću na let, osećam se iscrpljeno, gladno, kao pogubljena osoba sam. Idem da odmorim glavu od svega što me je ovde sačekalo. Sinoć nakon emisije sam otišla kući, nisam mogla dugo da spavam valjda od stresa i svega. Nisam jela dva dana već, srušiću se. Samo sam se jutros na brzinu spakovala, pokupila stvari, sve što mi treba, novac i samo čekam da sednem u avion da poletim – rekla nam je Stanija i zatim otkrila da li su se nakon raskida videli.

– Nismo se videli, ali mi je pisao poruke i rekao mi je da se neće završiti na ovome i da će da istere sve na čistac, videćemo – istakla je ona.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj su navodno Stanija i Asmin ispred njene zgrade u Rumi, uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti. Dobrojevićeva je na to prokomentarisala:

– Nemoguće jer se mi nismo videli, nisam izlazila ispred zgrade. Došla sam sinoć kući, legla da spavam, mama me je sad dovezla na aerodrom i to je to – objasnila je bivša zadrugarka.

Na pitanje da li ide u njihov stan u Majamiju, za koji je nedavno istakla da su iznajmili, Stanija je ipak želela da ostane misteriozna.

– Imamo stan u Majamiju, da, ali ne idem tamo. Idem negde, samo da se sklonim odavde – rekla je ona, pa smo je pitali da li zna gde je Asmin u ovom trenutku.

– On je, koliko sam upućena, krenuo ka Hrvatskoj, Sarajevu ili tako nešto, ne znam – rekla je za naš portal Stanija Dobrojević, a zatim otrčala na let. Celu izjavu pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)