NEDA UKRADEN ŠETALA 30 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA! “MOJI UNUCI ĆE DA IMAJU MLADOG DEDU I TO JE MOJA ŽELJA…

Region

Već dugo godina Neda Ukraden je na našoj javnoj sceni i smatra se jednom od najpopularnijih pjevačica, pa vjerujemo da nema osobe koja je barem jednom čula neku njenu pjesmu. Iza sebe ima veliki broj pjesama koji su postali veliki hitovi.

Poznata je i po tome da često izbacuje nove pjesme, pa njenu fanovi uživaju u novim numerama i od njih stvaraju hitove , koje će se pjevati narednih godina. Obzirom da je već ušla u ozbiljne godine.

Sada je shvatila da bi bilo pravo vrijeme da malo pauzira sa muzikom, odnosno da ne radi toliko puno i često kao što je ranije bio slučaj, nego da što više vremena bude sa porodicom, a naročito sa svojim unucima.

Ali, mnogo je razočarala kada je na društvenoj mreži Instagram počella da objavljuje slike na kojima je oskudno odjevena, ili na sebi ima kupaći, jer smatraju da to ne pristaje njenim godinama.

“Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem, niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji”, govori dobro obavešten izvor.

*tekst iz 2014-te godine

“Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene”, rekla je Neda.

Izvor: Kristina Vidić / stil.kurir.rs