Marija Bulat U Invalidskim Kolicima, Potresnom Objavom Sve Rastužila!

Showbizz

Marija Bulat u invalidskim kolicima, potresnom objavom sve rastužila!

Supruga pjevača Marka Bulata, Marija Bulat, bori se sa teškom bolešću, a sada je sve zabrinula kada je objavila fotografiju iz bolnice. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz invalidskih kolica i opisom rastužila mnoge.

Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izliječi me. Iscijeli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snjegovi zatrpaju u čoškovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svijetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obuđavi, nevolje prođu i ostanu živopisne duge poslije teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa – započela je Marija objavu:

– Zakrvavljenih usana od požude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osjete tvoje ruke dok ih mrse. Voljeću te ujutro. I u podne. Voljeću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš volio sam sebe. Čekaću, voljeću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, voljećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smjeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepliću u simfoniiama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Voljećemo se. Onda kad padnemo. Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo sta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo šta ćemo. Kada nas sastave južine, a rastave košave. Voljećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tijela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći te se loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me – završila je objavu Marija Bulat.

Podsjetimo, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pjevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

Espreso