“Tužne smo, razočarane, videli ste da smo se borile do kraja” Emocije uradile svoje, Tijana Bošković se rasplakala nakon finala: Samo sam čekala da se sklonim sa terena /VIDEO/

Region

Nije izdržala Tijana Bošković – pustila je suze posle poraza Srbije u finalu Evropskog prvenstva od Turske.

Borile su se “plave dame”, želele su da se vrate na evropski tron. Međutim, posle duge borbe u pet setova izgubile su od Turske, koja je igrala fantastično uz podršku 8.000 navijača u Briselu.

– Naravno, sad smo razočarane i tužne – rekla je Tijana kroz suze.

– To je i normalno posle jedne ovako izgubljene utakmice i finala. Mislim da će za par dana malo utisci da se slegnu i da ćemo osećati ponos jer borile smo se do poslednjeg poena. Videli ste da je čitav meč bio neizvestan. Stvarno smo dale sve od sebe, do poslednjeg trenutka se nismo predale.

Bošković je ponovo bila predvodnica našeg tima – meč je završila sa 37 poena. Međutim, nije se moglo protiv Melise Vargas i drugarica. I bučnih turskih navijača sa tribina.

– Mogu da kažem da sam ponosna na sve što smo uradile na ovom takmičenju. Vratiti se na polufinale i mečeve koje smo gubile, takođe i u ovom finalu… Gubile smo u trećem setu, vratile smo se u meč. Nažalost nismo uspele da osvojimo još jedno zlato za Srbiju. I moramo što pre da se fokusiramo na naredne utakmice, olimpijske kvalifikacije koje su podjednako bitne. Želimo da odemo na Olimpijske igre i da se borimo.

Dozvolila je Tijana na kraju emocijama da je “preplave” pred srpskim novinarima.

– Samo sam čekala da se sklonim sa terena. Ne volim da pokazujem emocije pred svima, ali jače je od mene – rekla je na kraju.

sportal.blic.rs