Tara Đoković proslavila 6. rođendan: Mama zabranila duvanje svećica, ali prizor sa proslave je bajkovit (FOTO)

Region

Novak Đoković i njegova porodica imali su dupli razlog za slavlje pre završnice US opena u Njujorku, gde se bori za 24. grend slem titulu.

Naime, Tara Đoković juče je proslavila šesti rođendan. Mama Jelena je na Instagramu podelila fotografiju kao iz bajke, devojčica je izgledala poput male princeze.

Dan pauze između pobede nad Laslom Đereom i meča protiv hrvatskog tenisera Borne Goja, Nole je iskoristio da sa porodicom napravi malu proslavu Tarinog rođendana, u prelepom ambijentu njujorškog parka.

„Tarin šesti rođendan“, napisala je Jelena Đoković u opisu fotografije na kojoj se vide Stefan i Tara koji trče po travi sa šarenim balonima u rukama, a iza njih su Novak i Jelena, takođe u sjajnom raspoloženju.

Jelena je svojevremeno otkrila kako izgledaju proslave rođendana njene dece, a izjavom da Stefan i Tara ne duvaju svećice na torti zbunila je javnost. Na pitanje zašto je to tako, Noletova supruga imala je spreman odgovor:

„Kada smo posetili manastire i crkve na Kosovu, palili smo sveće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?!“.

„Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj“ – objasnila je Jelena jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs