Svi Detalji Glamurozne Svadbe Darka I Kaće: Bik Od 500 Kg, Tunel Koji Svijetli, 520 Zvanica, A Evo Koliko Će Ih Sve Koštati!

Region

Svi detalji glamurozne svadbe Darka i Kaće: Bik od 500 kg, tunel koji svijetli, 520 zvanica, a evo koliko će ih sve koštati!

Folker Darko Lazić izgovoriće danas sudbonosno “da” u crkvi svojoj izabranici Katarini, a onda će se gala slavlje nastaviti u restoranu u Pećincima.

Kako prenose domaći mediji, pripreme su uveliko u toku, za svadbu je stigao i bik od 500 kilograma iz Rumunije. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je i svijetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola.

Na stolu se nalaze bijele ruže, a iznad njega vise kristalni lusteri.

Da podsjetimo, folker Darko Lazić sutra će se zakleti pred Bogom na vječnu ljubav izabranici Katarini.

Pjevač u Pećincima pravi veliko veselje u jednom restoranu, a za svadbu je pukao čitav milion eura, navode domaći mediji.

Sama dekoracija u sali sastoji se od bogatih aranžmana bijelih ruža. Na stolu se nalaze zlatni tanjiri sa escajgom, kao i zlatni svijećnjaci.

Darko i njegova žena će navodno na svadbi da se voze u automobilu čija je vrijednost nevjerovatnih milion eura. Oni će se, kako piše “Scandal”, provozati “lambom” koji podsjeća na spejs-šatl, a nema sumnje da će skrenuti pogled svih koji im budu u blizini. Na gala proslavu pozvano je 520 ljudi. (ekskluziva.ba)