Luka Nižetić ljeto je proveo na Visu gdje ima restoran, njegovi zaposlenici otkrili kakav je šef

Zanimljivosti

Pjevač je 2013. otvorio restoran u Komiži, a prije tri godine i pizzeriju. Od tada mu je otok drugi dom. Ljubav prema kuhanju naslijedio je od majke, a s ovogodišnjom sezonom je zadovoljan

Pjevač Luka Nižetić (40) i ovo ljeto je proveo na Visu, gdje ima restoran i pizzeriju, a detalje iz života na otoku podijelio je s gledateljima In Magazina.

– Pa ja ti se budim dosta rano, zapravo sam dida, ja idem leći u tipa 22 sata. Budim se oko 6:30, onda je prvo joga, pozdravi suncu, pozdravim sunce i onda dalje u dan – rekao je Luka.

Pjevač je 2013. otvorio restoran u Komiži, a prije tri godine i pizzeriju. Od tada mu je otok drugi dom. Ljubav prema kuhanju nasljedio je od majke, a s ovogodišnjom sezonom je zadovoljan.

– Možda smo očekivali nešto kao puno više s obzirom na prošlu sezonu, ali ovo je sasvim dovoljno i onaj tko se buni nije normalan – zaključio je Luka.

Pjevač je također otkrio kako se snalazi u ulozi šefa.

– Prvo, ja nisam šef, ja ne znam šefovat i kad hoću biti šef ispadnem smišan. Naprosto mi ne ide. Ne znam povisit ton, naprosto nisam šef. Meni ti je nit vodilja u životu da lijepa riječ rješava sve – otkrio je.

Zadovoljni su i Lukini zaposlenici.

– Ako nam fali neko mikrobilje na kajgani, onda on tu napravi problem pa nas vrati, ali to je maksimum njegove ljutine koju sam ja uspio doživjeti – otkrio je konobar Amir.

24sata