SLIKA OD MILION DOLARA Napokon se sreli Đoković i Mesi (FOTO)

Zanimljivosti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Njujorku, gdje u ponedjeljak započinje takmičenje na US openu. Dok čeka da otpočne pohod na 24. grend slem titulu u karijeri.

Srbin se susreo sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji Lionelom Mesijem, prema kojem je uvijek isticao da ima ogromno poštovanje

Novak će na teren izaći u ponedeljak, a rival će mu u prvom kolu biti Aleksandre Miler.

On je u Ameriku stigao ranije, pošto je prethodno igrao na turniru u Sinsinatiju, gdje je došao do titule.

Na mrežama se pojavila fotografija na kojoj je sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesije, koji je ove sezone prešao u iz PSŽ-a u Inter iz Majamija.

Njih dvojica su više puta isticali da imaju ogromno poštovanje jedan prema drugom, tako je Novak navijao za Argentinu na Svjetskom prvenstvu i otvoreno je pružao podršku Mesiju. Argentinac je o Đokoviću govorio nakon što je Srbin podigao deseti trofej na Australijan openu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NovakArgentina (@novakargentina)

– Još uvijek mi se jave emocije kad na društvenim mrežama vidim snimke na kojima Đoković podiže pehar na Australijan openu – rekao je Mesi tokom svog prvog razgovora za medije poslije titule, a prenosi Sportal.

Oni su imali i jednu zanimljivu situaciju. Lionel je u Kataru poslije utakmice sa Holandijom, koja je obilovala provokacijama i čarkama na terenu, a u kojoj su gaučosi na kraju slavili, snimljen kako napadaču protivničkog tima Vutu Veghorstu, koji je u tom momentu prošao pored njega, dobacuje: “Šta gledaš, glupane? Odlazi”.

Ovu repliku je u šali iskoristio i Novak Đoković tokom Australijan opena, kada je u teretani u ulogu Veghorsta stavio Dijega Švarcmana.

srpskainfo.com