Nina Martina iz ‘Života na vagi’ pokazala kako je izgledala s 18: ‘Bila sam premala podrška sebi’

Zanimljivosti

Nina Martina ušla je u ‘Život na vagi’ 2018. godine. Na početku showa imala je 124 kilograma, a na kraju 84. Osim što gradi glazbenu karijeru, s kolegom iz showa, Mariom Mandićem ima teretanu

Bivša kandidatkinja RTL-ova showa ‘Život na vagi’ Nina Martina Korbar (30) prisjetila se svoje mladosti i otkrila kako joj nije bilo bitno što je talentirana, obrazovana, ljepuškasta i pametna samo zbog toga što nije mršava. Objavila je fotografije iz prošlosti i sadašnjosti te priznala koliko joj se život promijenio u proteklih 12 godina

– 18 vs 30 Shvatila sam koliko sam premala podrška bila sebi na lijevoj fotki. Shvatila sam koliko sam sebe omalovažavala i stavljala u drugi i treći plan, uvijek iza drugih jer sam bila uvjerena da sam manje vrijedna jer sam tad imala skoro 150 kila. Nije bilo bitno što sam talentirana, obrazovana, ljepuškasta i pametna jer nisam mršava i zato ne mogu biti dovoljna. Nema veze što je netko na puno polja lošiji od mene, ali je mršav i zato ta osoba može sve. Tako sam tada razmišljala. Prije godinu dana kad sam pogledala svoju staru fotku, počela sam plakati jer sam to shvatila – koliko ljubavi, topline i podrške sam si zapravo ukrala, sama sebi – započela je Nina.

Tražila je ljubav, prihvaćanje i potvrde od drugih, a sebe je, kako kaže, ponižavala u svoja četiri zida. Ponižavanje je trpjela i od okoline.

– To je teško za svako dijete. Ako ste vi prošli ili prolazite kroz zlostavljanje i osjećaj manje vrijednosti, evo vam savjet. Neka ta vaša bol postane vaš najbolji poklon! Radite na sebi, počnite malim, minijaturnim koracima, gradite ljubav prema sebi i postanite bolji. Nemojte gledati samo kako drugi uspijevaju i motiviraju vas jer vama je dan teret koji možete podnijeti i zato trgnite se, pretvorite situaciju u svoju korist i postanite uzor u motivacija sebi i drugima! Mali koraci vode do velikih uspjeha – zaključila je bivša kandidatkinja.

Podsjetimo, Nina Martina ušla je u ‘Život na vagi’ 2018. godine. Na početku showa imala je 124 kilograma, a na kraju 84. Osim što gradi glazbenu karijeru, s kolegom iz showa, Mariom Mandićem ima teretanu. Kako kažu, pružaju drugačiji pristup vježbanju.

24sata