DVA BRATA SE ŽENILA ISTOG DANA, A NA VESELJE PRISTIGLI HELIKOPTEROM! Svi Pričaju O Svadbi Na Zlatiboru (FOTO)

Region

DVA BRATA SE ŽENILA ISTOG DANA, A NA VESELJE PRISTIGLI HELIKOPTEROM! Svi pričaju o svadbi na Zlatiboru (FOTO)

Kao primjer povezivanja u vrijeme raznih podjela, nesvakidašnja svadba u zlatiborskom kraju . Istovremeni brak dva brata, a mladenci su na slavlje stigli na još neobičniji način.Prvi put u užičkom kraju nesvakidašnje vjenčanje u svakom smislu.

Dvije nevjeste iz Prijepolja i Novog Pazara sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva letom helikoptera obeležile su početak bračnog života.

– Evo dva brata , našla žene u isto vrijeme. I to je spektakl koji nije svakidašnji. Definitivno smo uvijek zajedno, a vjenčali smo se zajedno, kako kažu. Zajedničko vjenčanje i tako dalje – kaže Ervin Žigović, jedan od mladoženja.

Drugi mladoženja, njegov brat Benjamin Žigović, ističe da je važan povratak u rodni kraj:

“Rođen u Berlinu, Njemačka, tamo živimo, radimo.” Na kraju krajeva, ovo je naše mjesto i trebali bismo se jednom vratiti. “Pošto su sa svojim izabranicima imali iste planove, kaže Ervin, odlučili su se na zajedničko vjenčanje. I roditelji su odlučili da poštuju njihovu odluku.

Naravno, nemoguće je ispuniti sve želje, ali se mi kao roditelji trudimo. Naravno, sve ovo radimo jer smo ponosni na njih što su, kako kažu, dobri momci, dobri sinovi – objašnjava Bazo Žigović.

Žigovići planiraju da za stalno odlete u Srbiju, jer su učvrstili svoje poslovne temelje, a sada će se posvetiti stvaranju porodice, prenosi Espreso

novi.ba