Predivne fotografije sa Skiatosa: Poljubac ispod aviona, ali na njima ima nesto još lepše

Region

Pilot Žarko i njegova supruga Tamara najlepšu vest podelili su – kako drugačije nego fotografijom ispod aviona u sletanju

Žarko i Tamara zajedno su već četiri godine, nedavno su svoju vezu krunisali brakom a trenutno borave na odmoru na Skiatosu gde su napravili ove fenomenalne fotografije njih dvoje – tačnije troje – tik ispod aviona na sletanju.

Kad posmatraču prođe prvobitni šok od blizine aviona koji je čini se nekoliko metara iznad glava mladog para, vidi se najlepša poruka sa fotografije: Žarko i Tamara će uskoro postati roditelji – Aero.rs se naravno pridružuje čestitkama!

Aerodrom u Skiatosu poznat je upravo po tome da avioni nadleću obalu i put koji obilazi pistu na veoma maloj visini – neki ga zbog toga nazivaju i “evropski St. Martin”, po najpoznatijem aerodromu na svetu gde avioni preleću nekoliko metara iznad Maho plaže pre nego što dodirnu pistu aerodroma Princeza Juliana (SXM) na ovom ostrvu u Karibima.

Ovakve fotografije, naravno ne nastaju tek tako i iz prvog pokušanja već je potrebno i planiranje i umeće da se ovakav spektakularan trenutak zabeleži kamerom. Stoga ne čudi da se iznad Tamare i Žarka vide različiti avioni – mi smo prepoznali TUI Boeing 737 i easyJet Airbus A320, ako je nekom uopšte relevantna ova informacija.

Njih dvoje uživaju u trenutku koji su poželili da ovekoveče, sigurni u Žarkove kolege u avionima iznad i njihovo umeće da avion prizeme tačno gde treba.

(Aero.rs/SI)