Srbija ovih dana zavijena u crno: Anka Molnar, majka troje dece, izgubila bitku sa opakom bolešću

Region

Anki Molnar je u februaru prošle godine dijagnostifikovan tumor na plućima, sa metastazama na limfnim čvorovima.

Anka Molnar (48) danas je izgubila tešku bitku sa rakom pluća, a njena ćerka Martina podelila je tužnu vest na svom Fejsbuk nalogu postavivši crnu profilnu fotografiju.

Ispod tužne slike nizale su se poruke saučešća, ali i ljubavi za decu koja su se lavovski borila da njihova majka pobedi.

– Saučešće Maki. Lavovski ste se borili i po tome neka ostane upamćena. Ti kao sinonim za ljubav ćerke prema majci i ona kao simbol borbe i snage. Neka počiva u miru – napisala je jedna od prijateljica.

Anki Molnar je u februaru prošle godine dijagnostifikovan tumor na plućima, sa metastazama na limfnim čvorovima. Hemoterapije je primala na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, koje je nastavila u inostranstvu i gde je primila šest ciklusa hemoterapije i zračnu terapiju primarnog tumora.

Malo nakon toga, posle kontrolnih i specijalističkih pregleda, utvrđeno je da Anka ima metastaze na mozgu. Lečenje je nastavljeno inostranstvu, radioterapijama.

Majka troje dece, zajedno sa svojim najbližima snosila je troškove lečenja i bila je odlučna u tome da pobedi ovu opaku bolest.

(Telegraf.rs)