EVO KAKO DANAS IZGLEDA MILAN STANKOVIĆ: Pjevač Snimljen U Manastiru U Crnoj Gori, Niko Ga NE BI PREPOZNAO Na Ulici! (FOTO)

Showbizz

EVO KAKO DANAS IZGLEDA MILAN STANKOVIĆ: Pjevač snimljen u manastiru u Crnoj Gori, niko ga NE BI PREPOZNAO na ulici! (FOTO)

Pjevač Milan Stanković je muzičku karijeru stavio na “stendbaj” i posvetio se vjeri! Već neko vrijeme je posvećen hrišćanstvu, obilazi manastire i prati crkvena predavanja i propovjedi. On se, zajedno sa ostalim monasima, molio u manastiru Stanjevići u Crnoj Gori.

Milan je bio na liturgiji, obučen u sivu široku trenerku i crnu široku majicu. Stanković se posljednjih godina skoro potpuno povukao iz javnosti i posvetio duhovnom životu. Na slikama se vidi da je potpuno promijenio lični opis. Umjesto plave sada ima dugu crnu kosu, vezanu u rep.

Na fotografijama se vidi da mu je kosa koju je pustio vezana u rep, ima pušteni bradu, pa ne čudi što mnogi jedva da mogu da ga prepoznaju.

– Sveti efeski mladići sabrali lijepi sabor sveštenstva, monaštva i naroda božjeg u pešternu crkvu njima posvećenu u Stanjevićima! – objavljeno je na Fejsbuk stranici Manastir Stanjevići.

novi.ba