Šta ima lepše od ovoga, slika za ponos cele Srbije i – “eksploziju” društvenih mreža! Naklon Novaka Đokovića i poljubac, odmah se začulo: Bravo, majstore! /VIDEO/

Region

Novak Đoković se zadržao sat vremena na terenu na startu mastersa u Sinsinatiju jer mu je Alehandro Davidovič Fokina predao meč na startu drugog seta. Ostao je Nole da se druži sa navijačima i onda uradio nešto zbog čega su mu svi aplaudirali.

Novak Đoković u državi Ohajo nije bio od 2020. godine i zato su svi naši ljudi jedva čekali da ove godine Nole dođe u Sinsinati i zaigra na ovom mastersu koji je osvojio dva puta.

Dosta je bilo navijača sa srpskim obeležjima u Sinsinatiju, a Nole je posle meča prvog kola singla uradio nešto o čemu se priča i zbog čega su društvene mreže eksplodirale.

Poznat kao neko ko ostaje posle duela da potpiše autograme i slika se sa navijačima, Nole je ovoga puta imao i molbu da se potpiše na srpsku zastavu.

Đoković je prihvatio, ali je i poljubio zastavu i tako odao poštovanje svojoj zemlji.

Kada je Novak to uradio sa tribina se začulo: “Bravo, majstore!

Đoković će na teren ponovo u noći između četvrtka i petka po srpskom vremenu, ne pre 2.30 sati, kada će igrati protiv Gaela Monfisa.

Ne sumnjamo da će srpski navijači ponovo ispuniti tribine!

sportal.blic.rs