Rodila je ćerku u 52. godini, a otac ni dan danas ne želi da je vidi: Evo kako sada izgleda Salvetina ćerka (FOTO)

Region

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta u „Kursadžijama“, iznenadila je domaću javnost objavivši da je u 52. godini ostala u drugom stanju.

Ona je 2013. godine donela na svet zdravu devojčicu koja je dobila ime Darija, a otac njene ćerke do danas nije želeo da vidi svoje dete kao ni da preuzme odgovornost roditelja.

– Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem – izjavila je glumica pre desetak godina.

Darija je danas školarac i mamina najveća sreća, a nove slike prikazuju i kako je za kratko vreme porasla izrasta u preslatku, pametnu i srećnu devojčicu kojoj majka uspešno nadomešćuje odsustvo oca.

– Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učiteljicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Voli da ide u školu, ali na pitanje šta joj se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”.

– Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ – ispričala je glumica.

Podsetimo, dok je trajao period lokdauna poznato je da je glumica jedva sastavljala kraj s krajem ne bi li podigla svoju kćerku, a nedavno je otkrila i kako je to uspela.

– Dugujem veliku zahvalnost bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju.

– Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lako prošle kroz krizni period.

Izvor: hellomagazin.rs