“NEDOSTAJEŠ MI, MILI, SVE VIŠE I VIŠE” Oglasila se majka ubijene Noe Milivojev na rođendan ćerke: Njene reči slamaju i najtvrđa srca

Region

Boba Milivojev, majka ubijene trans devojke Noe Milivojev (18) koju je ubio njen nasilni partner Ognjen D. u centru Beograda, oglasila se na društvenim mrežama potresnom objavom na dan rođenja njenog deteta.

– Tuga se skupila, jedva diše, nedostaješ mili, sve više i više. Još jedna besana noć se sprema, a tebe mili kraj nas više nema. Moje srce ne može da shvati da za tobom mili zauvek će da pati. Srećan ti dete naše rođendan – napisala je Boba, majka Noe Milivojev.

Ubio pa iskasapio
Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno da stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

Na osnovu saopštenja Tužilaštva zaključuje se da ubijena Noa i dalje ima pravni status muške osobe, jer je tužilaštvo u saopštenju formalno vodi kao muškarca.

– To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove – navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

blic.rs