OTKRIVAMO: JE LI DŽENANA POLICAJKA KOJA JE OTKRILA SULEJMANOVIĆU GDJE SE NALAZI NIZAMA!?

Region

Tri ubistva, tri pokušaja ubistva, strašne i mučne scene su nešto što je obišlo region kao udarna vijest.

Otkrivaju se detalji ovog femicida, a neslužbeno saznajemo informacije od članova porodice ubijene Nizame Hećimović. Ona se sedam dana krila kod tetke, nakon što je bila fizički napadnuta u porodičnom nasilju od strane Nermina Sulejmanovića.

Bahati ubica nije stao na tome, pa pored oslobađajuće presude sa Suda, odlučio je da napravi pokolj.

Naime, iz do sada neutvrđenih razloga Sulejmanović je navodno pronašao gdje se krije Nizama sa djevojčicom, te stigao na adresu njene tetke u Gradačcu, odakle je izvršio kidnapovanje uz upotrebu vatrenog oružja, prilikom čega je ranio jednog Nizaminog rođaka. Čitavih 20 minuta čekala se prva policijska patrola u ovom prigradskog naselju u Gradačcu, iako je prijavljeno kako se desila pucnjava i kako ima povrijeđenih.

Kako je Nermin saznao Nizaminu lokaciju: “Samo je policija znala gdje se 8 dana krila”

Nermin Sulejmanović najprije je brutalno pretukao, a onda hicem u glavu ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović u petak, 11. augusta u Gradačcu. Nermin Sulejmanović najprije je brutalno pretukao, a onda hicem u glavu ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović u petak, 11. augusta u Gradačcu. Nizama se od nasilnika krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica pronašao. Zijada Vuković Pamuković

Informacije koje saznaje portal Crna-hronika.info od strane porodice ubijene Nizame upućuju na to da je neko odao tajnu gdje se nalazi Nizama. Sumnje su usmjerene prema policijskim službenicima, koji su 11. augusta ipak zakazali u vršenju svojih dužnosti i zadataka.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Neslužbeno saznajemo kako je policajka Dženana Selimović bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nizamina porodica na društvenim mrežama potvrdila je sumnje da se radi upravo o ovoj policijskoj službenici.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu!

crna-hronika.info