Nemila Scena Na Koncertu Marije Šerifović: Pjevačica Odmah Prekinula Koncert…

Uncategorized

Nemila scena na koncertu Marije Šerifović: Pjevačica odmah prekinula koncert…

Jedna od najpopularnijih i najvoljenijih pjevačica s naših prostora još jednom je opravdala svoje ime i pokazala kakav je plemenit čovjek. Marija Šerifović je protekle noći održala koncert za pamćenje u Staroj Pazovi, međutim tokom njenog nastupa desila se nemila situacija.

Dok je koncert tekao Marija je pjevala zajedno sa publikom, ogromna količina energije se osjećala u vazduhu, ali u toj masi desilo se da je jednoj ženi pozlilo, a pjevačica je iste sekunde prekinula s izvođenjem i zatražila pomoć od osiguranja. Njena brza reakcija i brižnost bili su jasno vidljivi. Osiguranje je pomoglo ženi da se smjesti na stolicu pored bine kako bi joj pružili prvu pomoć i osigurali da se osjeća bolje. Očigledno je da je pjevačica bila duboko zabrinuta za zdravlje ove gospođe.

Ono što je posebno dirnulo prisutne bilo je to što je žena, uprkos lošem zdravstvenom stanju, insistirala da ostane na koncertu i da gleda Marijin nastup do kraja. To je svjedočanstvo ne samo o strasti prema muzici, već i poštovanju prema Mariji. Marija Šerifović je pokazala veliku humanost i saosjećanje, što je duboko ganulo publiku. Njen gest brige prema ženi dodatno je istakao njenu veličinu ne samo kao umjetnice, već i kao osobe. Koncert je nastavljen nakon što se situacija smirila, a prisutni su mogli da nastave da uživaju u njenom nezaboravnom nastupu.

Ovaj trenutak će ostati urezan u sjećanju svih prisutnih kao podsjetnik na ljudsku toplinu i pažnju koja premašuje svijet estrade. Marija Šerifović je još jednom pokazala da muzika ima moć da spaja ljude i da se prave vrijednosti ogledaju ne samo na sceni, već i van nje.

titox.net