Otkrivamo koliko koncerata Dino Merlin planira da održi u Beogradu: 4 Arene nisu kraj

Region

Zdravko Čolić drži rekord po pitanju broja koncerata u beogradskoj Areni

Dino Merlin rasprodao je do sada tri koncerta u Štark areni (18, 19. i 21. novembar), a u toku je prodaja za četvrti, za 22. novembar 2023. godine.

Kako saznaje Telegraf.rs, i karte za 4. koncert su pri kraju kada je reč o prodaji, a dobro upućeni izvor otkriva da je pevač “pikirao” da će u Beogradu imati čak 6 koncerata.

– Dino je od starta znao da to neće biti jedna ili dve Štark arene. Znam da je ljudima iz Štark arene najavljeno da će najverovatnije biti čak 6 koncerata – rečeno je za Telegraf.rs

Podsetimo, kako smo ranije pisali, za kartama za Merlinove koncerte vlada prava pomama, a s druge strane se određena grupa ljudi zalaže da se bosanskohercegovačkom pevaču zabrani ulaz u Srbiju. Tim povodom pokrenuta je i zvanična peticija koju je podržala i jedna bosanska starleta.

Kada je reč o cenama kartama, najniža cena za mesto na tribini, koje je najudaljenije od bine, iznosi 3.000 dinara, dok su najskuplje ulaznice one koje obezbeđuje vip deo i barski sto, pa iznose čak 15.000 dinara, dok za kartu u VIP loži treba izdvojiti 6.000 dinara.

Barski sto ima poseban pogled i nalazi se tik uz binu, u ograđenom delu pored fan pita, a ko želi da boravi tu, moraće da izdvoji pomenutu cifru za mesto, ali i piće.

S druge strane VIP lože su papreno skupe. Naime, najmanja loža ima 10 mesta, što znači da onaj ko želi da zakupi celu, mora da plati minimum 60.000 dinara.

Inače, 6 beogradskih Arena uspeo je da napuni samo Zdravko Čolić

(Telegraf.rs)