Žene prekidaju veze nakon gledanja Barbie: “Dečko mi se odbio obući u rozo”

Zanimljivosti

OSIM ako ne živite u pustinji, vjerojatno ste potpuno svjesni da je Barbimanija itekako zahvatila svijet. Pod redateljskom palicom Grete Gerwig, s Margot Robbie u ulozi legendarne lutke i Ryanom Goslingom kao njezinim Kenom, film je zapalio kina.

Također je nevjerojatno dobro prošao kod gledatelja – toliko da se neke žene čak zaklinju da će ostaviti svoje dečke ako se ne slažu s feminističkom porukom filma. Čini se da je ludnica uzela maha na TikToku, gdje je jedan korisnik otvoreno rekao: “Odvedi svog dečka na Barbie. Ako ne razumije film, ostavi ga.”

Druga korisnica je dodala: “Ako izlazite s muškarcem i on ne voli Barbie, morate prekinuti s njim.” Netko je treći predložio da bi film mogao biti dobar način da testirate je li vaš partner onaj pravi: “Mislim da bi odvođenje vašeg dečka Barbie trebao biti test veze kako biste odlučili je li on dobar dugoročni partner.”

Ostavila dečka jer se odbio obući u ružičasto
U međuvremenu na Redditu žene dijele slična razmišljanja. “Osjećam se kao da sam budala jer sam dopustila da film Barbie utječe na moju vezu i način na koji vidim svog dečka”, napisala je jedna žena pa dodala:

“Prijatelji su mi govorili da ne bih trebala dopustiti da to promijeni način na koji gledam na svog dečka jer je naša veza stvarno dobra i zdrava. Također sam mu bez prestanka slala TikTokove i tweetove o filmu o Barbie i govorila da muškarci to ne bi razumjeli i da bih, ako moj partner ne razumije, trebala ponovno razmisliti o našoj cijeloj vezi, što sam i radila u posljednje vrijeme.”

Jedna je žena otišla korak dalje otkrivši da je zapravo ostavila svog dečka nakon što je odbio obući ružičasto kako bi otišao gledati Barbie, iako mu je ona rekla da bi joj to “puno značilo” i da bi joj tako “pokazao da je podržava”.

Film u 10 dana zaradio 775 milijuna dolara
Podsjetimo, samo 10 dana nakon premijere film Barbie zaradio je nevjerojatnih 775 milijuna dolara. Samo u SAD-u i Kanadi film je do sada zaradio 350 milijuna dolara, a očekuje se da će zarada i dalje rasti.

Barbie je postao najuspješniji film koji je Margot Robbie snimila u karijeri. Premašio je zaradu filma Suicide Squad koji je 2016. godine zaradio 746 milijuna dolara. Na IMDb-ju je film ocijenilo 150 tisuća ljudi, a dobio je ne baš sjajnu ocjenu 7.5. No kina diljem svijeta gore od interesa.

index.hr