Kad Se Sretnu DVA BOSANCA: Muslimović Se U Mnoge Kolege Razočarao, Ali Ne I U Šerifa

Showbizz

Kad Se Sretnu DVA BOSANCA: Muslimović Se U Mnoge Kolege Razočarao, Ali Ne I U Šerifa

Pjevač Halid Muslimović, poznat i kao “plavi čuperak”, prije više godina se uz mikrofon prihvatio i drugog biznisa – ugostiteljstva te je otvorio hotel “Staccato” u Prijedoru. Sada je ugostio dragog prijatelja i kolegu Šerifa Konjevića, a srdačan susret podijelili su i na društvenim mrežama.

– Lijepo je sresti dragog i kvalitetnog prijatelja kao što je Šerif Konjević, dobro nam uvijek došao! – napisao je Halid u opisu zajedničke fotografije koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Muslimović je ranije ispričao da se često susretao sa sujetom na estradi, a jedan od rijetkih koji je bio tu za njega jeste upravo Šerif.

– Kada neko nešto učini kažu da je imao sreće, ne kažu: “Svaka čast, uspjeo je”, ali moja sreća je moje grlo i dalje je narod koji me voli i sluša – rekao je Halid ranije.

Pjevač se razočarao u svoje kolege, s obzirom na to da je malo ko bio uz njega nakon navodnih problema s dugovima zbog kojih je završio i na sudu.

– Niko mene nije zvao, ni dobronamjerno, ali su svi to koristili zlonamjerno. Međutim, kompletna estrada zna o kome se radi i šta je, a svi ćute, nije korektno, nije u redu- iskren je pjevač.

(pressmedia.com)