MILIONERKA ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI: Otac Joj Testamentom Ostavio BOGATSTVO, A Ona Neće Da Ispuni DVA USLOVA Koja Je Postavio!

Svijet

MILIONERKA ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI: Otac joj testamentom ostavio BOGATSTVO, a ona neće da ispuni DVA USLOVA koja je postavio!

Kler Braun, 26-godišnja Australijanka iz Sidneja, lako bi mogla da obogati svoj račun za 12 miliona australijskih dolara, što je oko sedam miliona evra. On je preminuo u januaru, a u testamentu je naglasio da će Kler imati nekretninu vrednu 12 miliona dolara ako ispuni dva njegova uslova, ako nađe posao i ako smisli način da doprinese društvu.

Nezaposlena Kler je, međutim, rekla da se to neće desiti, ali je ipak zamolila porodicu da joj isporuči ono što veruje da joj pripada.

Kler trenutno živi sa suprugom jednogodišnjom ćerkom, prima socijalnu pomoć, a za A Current Affair je objasnila da ne može da ima posao jer pati od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i poremećaja pažnje, i tvrdi da pati od visoko funkcionalnog autizma.

Poslodavci nisu spremni da daju šansu takvima kao što sam ja”, rekla je između ostalog, a zanimljivo je da je u njenu odbranu stala i svekrva. Ona je, pak, rekla da ljudi ne tolerišu Kler zato što je gej, a čini se da će konačnu reč dati sud. Naime, ova Australijanka će pokušati da ospori uslove koje joj nameće testament.

(Kurir.rs/Najžena)