UDATA SAM ZA MILIONERA IZ DUBAIJA, ALI LUKSUZ MORAM DA “ZASLUŽIM” Ovako Zaista Izgleda Njen Život, Jedna Stvar Je Svima ŠOK

Region

UDATA SAM ZA MILIONERA IZ DUBAIJA, ALI LUKSUZ MORAM DA “ZASLUŽIM” Ovako zaista izgleda njen život, jedna stvar je svima ŠOK

Soudi je svoju sreću pronašla u Dubajiu, kada je upoznala sadašnjeg supruga. Njen suprug je milioner, a zajedno uživaju u luksuznom životu. Ipak, koliko god se činilo da je njen život bajka i da je upoznala princa na beloj jahti, komentari na njenim pričama, koje postavlja na TikToku, ne govore tako.

Soudi govori kako njen suprug, ma koliko je voleo, ne deli tek tako novac sa njom. Već to bogatstvo mora da “zasluži”, tako što će biti “poslušna supruga”. Uživaju u životu, kako ona navodi, i ne gledaju cene.

– Dešava se da u izlasku potrošimo po nekoliko hiljada dolara. Na moju šminku i tretmane nege, uglavnom potrošim oko 3.500 dolara, dok nas čekaju večere po predivnim restoranima, sa skupocenom hranom – navela je u jednom videu.

Ipak, lavina komentara je nastala, kada je govorila koje su stvari koje odstupaju od ovog ideala. Njen suprug ima aplikaciju za praćenje njenog telefona, kako bi uvek znao gde je.

– To je više zbog bezbednosti i u redu je, jer nemamo potrebu da se međusobno zovemo često – objasnila je ona.

Još jedna stvar koju je istakla jeste da, ako ste žena milionera, morate se navići da ne viđate muža toliko često. Od nje se još očekuje da uvek izgleda savršeno, jer se nikada ne zna ko će je prepoznati kao “ženu milionera”.

– Ako nemate najnoviju torbu, vi ste onda niko – navela je ona.

Iako njen suprug ima zakonsko pravo na još jednu suprugu, Soudi mora da se složi sa tim. Izgleda da se za sada ona čvrsto drži svog dela u braku i da ne želi da napravi mesto za “damu broj dva”.

(Kurir.rs/ Telegraf)