OVO JE OPASNI GAZDA AMIR KOJI JE TEŠKO PRETUKAO RADNICU (28) U JABLANICI

Region

MUP-u HNK PS Jablanica prijavljen je fizički napad na 28-godišnju djevojku.. Cijeli slučaj prijavila je majka od djevojke koja je bila uposlenica u hotelu Jablanica.

Djevojka rođena 1995-te godine incijala K.E. bila je uposlenica u hotelu Jablanica u čijim prostorijama je napadnuta od strane opasnog gazde koji je po prijavi obavio informativni razgovor sa pripadnicima MUP-a HNK PS Jablanica nakon kojeg su ga lišili slobode piše Crna-Hronika.

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ista došla u porodičnu kuću vidno potrešena, te sa modricama na tijelu. Gazda ju je pretukao u večernjim satima.

Policijskoj upravi nemili događaj je prijavljen u 20:50 sata kada su pripadnici izašli na teren. Lice je zadržano u prostorijama policijste stanice u Jablanici.

Opasni gazda je Amir Džafić koji je hotel naslijedio od oca Jusufa Džafića poznatog jablaničkog biznismena.

Ovu inormaciju potvrdio je i MUP HNK.

1.8.2023.godine, u 20,50 sati, u PS Jablanica prijavila je D.K. iz Jablanice da je u hotelu „Jablanica“ njezinu kćerku E.K. (1995) fizički napao i nanio joj vidne ozljede A.Dž. (1979).

Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Dežurni liječnik iz KBC Bijeli brijeg Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne ozljede. Upoznat nadležni tužitelj, poduzete sve potrebne mjere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

crna-hronika.info