Čola objasnio zašto je pevao u Oslu za vreme dana žalosti u Srbiji: „Jako mi je žao zbog toga“

Showbizz

Sinoć je na velikoj sceni Top Hill-a nastupao Zdravko Čolić, čija je karijera oblikovala generacije i osvojila srca publike širom regiona. Čola je bio raspoložen da razgovara sa medijima, a u intervjuu se osvrnuo na razne teme, i konačno prvi put oglasio o tome što je nastupao za vreme dana žalosti u Srbiji.

Upitan šta misli o novonastaloj muzici, vlasnik vanvremenskih hitova odgovorio je:

„Pitanje je koliko tu ima muzike ili je to samo prolazna pesma. Tako je uvek bilo na svetu, ali treba imati i jedno i drugo. Svako će morati da ima makar 2-3 pesme koje nisu hit, već su onako sadržajne“, rekao je Čolić.

Ovoga maja svi naši pevači su otkazali koncerte i nastupe zbog masakra koji se dogodio u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, sem Čole čiji je nastup u Oslu ipak bio održan. To je izazvalo mnoge reakcija, ali i osude javnosti. Pevač se po prvi put oglasio na tu temu:

„To je zaista bilo nemoguće otkazati, jako mi je žao zbog toga, ali je to došlo kao naknadna informacija, u pet do dvanaest, bukvalno je bilo nemoguće otkazati. Jako mi je žao zbog toga“, poručio je Zdravko Čolić.

Izvor: espreso.co.rs