(FOTO)”KAKO MOŽEŠ S BABOM”: Veljko objavio sliku Verice Rakočević u KUPAĆEM i izazvao buru: Isklesani trbušnjaci, bujne grudi, a ima 75 godina

Showbizz

Naime, razlika u godinama između Veljka i Verice je 35 godina, a on je priznao da često dobija kritike na račun njihovog odnosa, te da mu često obožavateljke šalju poruke na društvenim mrežama poput: “kako možeš sa babom” , na šta je on odlučio da odgovori na krajnje originalan način.

Veljko je, objavio fotografiju Verice Rakočević, koja ima 75 godina, u kupaćem kostimu i tim potezom začepio usta zluradim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

“Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ’Kako možeš sa babom?’ Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje”, napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj je Verica u kupaćem i izgleda nestvarno dobro.

U osmoj deceniji kreatorka izgleda kao avion, pokazala je izvajano telo, trbušnjake na stomaku i uzak struk, ali i bujne grudi.

Nestvarna si, ti si boginja”, “mogu samo da ti zavide”, “prelepa žena, svaka bi poželela da izgleda kao ona”… su samo neki od komentara.

blic.rs