Dvoje male djece ostalo bez oca: Tragična sudbina vozača (37) koji je izgorio u automobilu (FOTO)

Region

U Stanišiću, mjestu kod Sombora odakle je tragično nastradali D. P. (37), vlada tuga i nevjerica i velika bol za sinom i bratom njihovih mještana.

Nesrećni čovjek je u petak 28. jula posle 17 časova poginuo na putu Sombor Subotica, kod skretanja za Tavankut, kada se u sudaru sa kamionom hrvatskih registarskih oznaka, prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo. Vozač kamiona je zadobio lakše tjelesne povrede, međutim, za D. P. nije bilo spasa.

Mještani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, i da roditelji nastradalog žive u njihovom selu, i pretpostavljaju i da je bio u posjeti kod njih prije tragedije ili je možda krenuo za Miletić ili se vraćao iz njega, susjednog mjesta gdje je radila njegova majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Strašno je to što se dogodilo. Ne poznajem nastradalog, ali su komšije rekle da ga se sjećaju još kao mlađeg i da je dolazio u posjetu kod svojih. Oženjen je bio, za njim su ostala mala djeca, od četiri i sedam godina i supruga, i kažu ljudi da je živio u Subotici. Znam da ima u tom gradu i tasta – kaže mještanka Stanišića.

Ne želi da kaže ime nastradalog i navodi da se vodi kao NN osoba pošto nije bilo moguće nakon tako teške nesreće utvrditi identitet.

U Stanišiću, ali ni u Subotici nije poznato kada će D. P. biti sahranjen, s obzirom da je njegovo tijelo poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, prenosi Blic.

srpskainfo.com