Ovde živi najlepši turski par: Zavirite u luksuznu vilu Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen FOTO

Svijet

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen žive kao sav normalan svet, mada to u njihovom slučaju nije baš jednostavno. Zgodni glumac, koji se proslavio ulogom Bali-bega, i njegova lepa supruga i koleginica godinama su na vrhu liste najpopularnijih poznatih parova u Turskoj, pa su im obožavaoci i fotografi stalno za petama

Svesni da će ljudima upasti u oko čim izađu na ulicu, Burak i Fahrije rešili su da porodično gnezdo sviju u mirnom kraju Istanbula.

Posle venčanja često su se selili, neko vreme boravili su u Nemačkoj, gde žive njeni roditelji, a pre nekoliko godina, uoči rođenja prvog sina Karana, skućili su se u elitnom kvartu metropole na Bosforu, gde ih niko ne uznemirava.

Pročitajte: Biće veći zavodnik od oca – Sin Bali bega je baš porastao, slađi osmeh niste skoro videli
Njihov dom je sinonim za eleganciju. Dominira bela boja koju vidimo na skoro svim zidovima i prozorima, mada se ponegde naziru blage bež nijanse.

Nameštaj se uklapa u ambijent. Linije su svedene i jednostavne, a dizajn moderan, u skladu sa njihovim načinom života.

Centralno mesto u dnevnoj sobi zauzima televizor velikih dimenzija, što se valjda i podrazumeva kada se bavite glumom i svake večeri ste na malom ekranu zahvaljujući serijama u kojima igrate.

Ne moramo da pominjemo da su i Burak i Fahrije zvezde telenovela, najgledanijeg i najtraženijeg formata u turskom etru. Što se luksuza tiče, imaju samo ono što im je neophodno i iz određenog razloga značajno – nekoliko mermernih figura, kristalnih ukrasa, uspomena sa putovanja i nagrada.

Dečje sobe takođe su u belom. Jednostavne police od poda do plafona zauzimaju najviše prostora, jer je očigledno potrebno dosta mesta za „parkiranje“ automobila i ostalih Karanovih igračaka.

On je, podsetimo, nedavno dobio brata Kerema, pa pretpostavljamo da i mlađi sin već ima svoj prostor.

Dvorište je posebna priča. Od radoznalih pogleda zaštićeno je visokom živom ogradom, u čijem je hladu smešten kutak za uživanje pod vedrim nebom.

hellomagayin.rs