Sjećate li se prve pobjednice ‘Gospodina savršenog’? Danas Iva izgleda potpuno drukčije…

Showbizz

Prije no što je uplovio u vezu s Hanom Rodić, Goran je posljednju ružu sezone dao Ivi Runjanin…

‘Gospodin savršeni’ prve sezone istoimene emisije bio je maneken Goran Jurenec (43). On je od nedugo nakon kraja emisije u sretnoj vezi s jednom od najmlađih natjecateljica sezone, Hanom Rodić (25). No mnogi su zaboravili da je posljednju ružu dao drugoj.

Goran je na kraju emisije odabrao Ivu Runjanin, s kojom više nije u kontaktu.

Iva je od kraja emisije drastično promijenila imidž, pa više nije plavuša, već nosi kraću smeđu frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin)

– Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu, nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako – rekla je ranije Iva.

Danas se Iva bavi marketingom, na Instagramu često objavljuje fotografije modnih kombinacija i lijepih trenutaka. U opisu profila joj stoji da se bavi profesionalnim šminkanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin)

Sudeći po njezinim posljednjim objavama, zadnjih je nekoliko tjedana provela na Ibizi, a svojim se pratiteljima pohvalila i fantastičnom linijom.

24sata