Prelepa majka četvoro dece poginula u sinoćnoj nesreći kod Prijepolja: Borila se za žrtve bahatih vozača

Uncategorized

Nesrećna žena se sa suprugom i decom – dečakom od 10 godina, dve devojčice od osam godina i beba od dve, vraćala iz Crne Gore kada je vozač “Škode” naleteo na njih

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Prijepolju, život je izgubila I. Đ. J. (41) majka četvoro dece koja su se, takođe, nalazila u automobilu u trenutku udesa i prošla sa lakšim telesnim npovredama kao i njen suprug B. J. (41).

Nesrećna žena se sa suprugom i decom – dečakom od 10 godina, dve devojčice od osam godina i beba od dve, vraćala iz Crne Gore kada je vozač “Škode” naleteo na njih.

Naime, L. T. (26) iz Beograda, vozač “Škode” preticao je vozila na deonici gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom, između dva tunela iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši. On je tada izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u “Volksvagen turan” koji je vozio suprug nastradale žene. Oba automobila završila su u koritu reke Bistrica.

Nastradala žena se borila za žrtve bahatih vozača, a na svom Fejsbuk profilu pisala je o slučaju male Nikoline (13) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 7. decembra 2022. godine u Kragujevcu kada je na nju kolima naleteo V. K. (70) vozeći 90 kilometara na sat. Ona je u tom trenutku prelazila pešački.

Odmah je pala u komu, a njena borba za život trajala je punih 24 dana nakon čega je preminula u Kliničkom centru u Kragujevcu.

– Dok se raspada od bola i tuge pokušavamo da je tešimo, a Vera kaže: “Nije meni žao mene, meni žao moje Nikoline!” Kada majka izgubi dete za nju utehe nema, ali bi je pravda umirila. Njih je kosmička zaobišla, ovozemaljska ne sme! Da počinilac dobije maksimalnu zasluženu kaznu! Pravda za Nikolinu – objavila je Ivana na svom fejsbuku.

L. T. ubrzo je uhapšen, a prema prvim informacijama, on u svom dosijeu već ima dva saobraćajna prekršaja.

On se sumnjiči da je juče upravljajući vozilom marke “Škoda” iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši na mestu gde je zabranjeno preticanje saobraćajnom signalizacijom, preticao vozilo marke “Volksvagen”, a nakon što je izgubio kontrolu nad svojim vozilo, udario u zadnji deo “Volksvagena”, usled čega su oba vozila sletela u korito reke Bistrice. navodi se u saopštenju MUP-a.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)