Anita i Matora se sele iz Tomićkinog “momačkog stana”: “Kad stigne beba, trebaće nam veći”

Region

– Mnogo sam vezana za ovaj stan, videću da uzmem neki ovde isto, ima zgrada preko puta koja je u izgradnji, pa možda tu uzmem stan – istakla je Matora

Kako je Telegraf.rs ekksluzivno pisao, Anita i Jovana Tomić žive u naselju u stanu koji je daleko od centra grada Beograda, ali sada su podelile sa fanovima da planiraju da traže novi.

Kako je Matora istakla, ovaj im je mali za njih troje, a razmišljaju i o bebi koju planiraju da dobiju van zemlje, vantelesnom oplodnjom.

– Iskreno, jedva čekam da zatrudnim. Radićemo na tome, a sada planiram da prodam ovaj stan u kojem smo sada, jer on je za mene bio savršen, jer sam bila sama, sada su tu Anita i Aleksej, još kada stigne i beba, treba nam veći – rekla je Matora u lajvu, dok je spremala večeru.

– Mnogo sam vezana za ovaj stan, videću da uzmem neki ovde isto, ima zgrada preko puta koja je u izgradnji, pa možda tu uzmem stan – istakla je.

Njih dve uskoro će i u Srbiji napraviti slavlje povodom venčanja u Crnoj Gori, na kojem nije prisustvovao niko od Jovanine porodice.

(Telegraf.rs)