ZBOG ONOGA ŠTO SU JOJ URADILI NA NASTUPU RADA MANOJLOVIĆ OSTALA U POTPUNOM ŠOKU Muškarac Joj Prišao, A Onda Okitio Morem Novčanica

Showbizz

ZBOG ONOGA ŠTO SU JOJ URADILI NA NASTUPU RADA MANOJLOVIĆ OSTALA U POTPUNOM ŠOKU Muškarac joj prišao, a onda okitio morem novčanica

Folk zvezda Rada Manojlović napravila je pravu feštu na jednom slavlju. Na snimcima koji su se pojavili na Instagramu njene rođene sestre, koja joj je ujedno i menadžerka, vidimo da Rada nije mogla da drži novčanice u jednom trenutku.

Manojlovićevu su obasipali evrima i dinarima sa svih strana, a pravi haos nastao je kada je pevačica zapevala hit “Igraj mala na colove”. Muškarci su doslovno pali na pod, klečali ispred Rade i kitili je u delu haljine koja je bila otvorena u delu kod struka, a novčanice su se samo nizale.

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku, a pre izvesnog vremena progovorila je i o tragičnim detaljima majčine smrti.

(Kurir / Telegraf)