Šok ponuda crnogorskog novinara koji je vređao Đokovića: Javno se obratio njegovom ocu Srđanu

Region

Šofranac želi intervju sa Novakovim ocem

Sportski komentator RTCG i dugogodišnji sportski novinar Nebojša Šofranac dospeo je u žižu javnosti u srpskim medijima, zbog njegovih statusa na Fejsbuku, gde je omalovažavao Novaka Đokovića i veličao Karlosa Alkaraza nakon trijumfa na Vimbldonu.

Šofranac je tada istakao da su španski mediji Novaku nadenuli nadimak LOAT umesto GOAT, kao najveći luzer svih vremena.

Reči Šofranca stigle su i do oca Novaka Đokovića, Srđana, koji se kratko oglasio i poručio ” Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao – rekao je Srđan za portal Republika.

Poruka oca Novaka Đokovića brzo je dospela i do crnogorskog novinara, koji se oglasio na svom Fejsbuku još jednom, ovoga puta zbog poruke Srđana Đokovića.

On je Novakovom ocu izneo i šokantnu ponudu, a to je da urade veliki intervju koji se nikada nije desio, od prvih velikih duela Novaka sa Korjom, Verdaskom, Monfisom, Ančićem, pa do istorijskih finala, a čime bi se, kako ističe ovaj novinar, uradilo mnogo za crnogorsku javnost.

Šofranac je u svojoj objavi istakao da tabloidi i botovo izvrću reči, pravdajući se da ovo “LOAT” nije njegovo mišljenje, već mimovi španskih medija koji su komičnog karaktera, a sada je promenio ploču i smatra da je Novak najveći pobednik ikada.

Pogledajte i šta je sve Šofranac napisao Srđanu Đokoviću u poruci na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)